Doto Dance

VETTE MOVES OP MUZIEK VAN NU

De muziek start, je voelt de beat. Je staat klaar op jouw positie binnen de groep. De spanning stijgt en daar ga je. Samen vertellen jullie een verhaal aan de toeschouwers: soms over de dilemma’s van het leven, soms over de hoogtepunten. Trots nemen jullie het applaus in ontvangst.

URBAN DANCE

is begonnen in de straten van New York, en zie je veel in videoclips. Urban dance is een verzameling van eigentijdse dansvormen welke uitgevoerd worden op snelle muziek met een flinke beat, en gebruikt bewegingen die heel strak of juist vloeiend zijn. Door het leren van de danspassen werk je aan je techniek, ritmegevoel, expressie en zeker ook conditie.

STREETDANCE

is in de jaren 80 ontstaan vanuit de achterbuurten in grote Amerikaanse steden en werd vervolgens in een snel tempo opgepakt door jongeren waardoor deze dansvorm ongelofelijk populair geworden is. Streetdance is een onderdeel van hiphop en funkdancestijlen, de choreografie wordt dan ook gedanst op funky moderne muziek, een echte uitdaging om mee aan de slag te gaan.